Activiteiten


Bestuur
Foto Album
Activiteitenkalender
Over KBO
Nieuws


Nieuwsblad voor venray en omgeving
Home > Activiteiten << Terug naar vorige pagina
Algemeen


Algemene activiteiten

Het betreft  hier voornamelijk geregeld terugkerende activiteiten welke meestal niet apart zijn gedateerd in de Activiteitenkalender. Wijzigingen zijn altijd mogelijk.

Raadpleeg voor alle overige activiteiten de Activiteitenkalender en voor meer informatie over de activiteit Nieuws, of lees het Oostrums Weekblad. Tijdens de vakantieperiode (mei t/m augustus) liggen de meeste activiteiten stil. Raadpleeg hiervoor ook het Oostrums Weekblad.


Biljarten

Recreatief biljarten vindt plaats in de Watermolen; iedere maandag- woensdag- en donderdagmorgen.. Voor meer informatie: Joep van Goch (tel. 584771). De scholen zijn weer begonnen en daarom starten ook wij weer met biljarten en wel op 4 september. U betaalt slechts koffie/thee. Weinig ervaring, maar wel interesse....kom eens kijken of het ook iets voor u is. Er is altijd wel iemand aanwezig om u op weg te helpen. Ook dames zijn van harte welkom!

Inloopmorgen

Iedere woensdagmorgen van 9:30 - 11:30 uur in de Watermolen. Een gezellig samenzijn, waar de dames een kaartje leggen en een potje rummikub spelen, terwijl de heren het "Oostrums Nieuws" doornemen en wereldse zaken aankaarten. Je hoort er regelmatig verhalen over vroeger. Boven kan er een partijtje biljart worden gespeeld.

Regelmatige gast is Anita, werkzaam bij Proteion, waar je ook terecht kunt met vragen op gebied van gezondheid.

Ook is het mogelijk bij de Inloop te rikken, hartenjagen, klaverjassen, toepen. Dit is alleen mogelijk bij voldoende deelnemers. Misschien heb je zelf ook ideeën of tips!

Ook is er regelmatig iemand van het bestuur aanwezig, maar je kunt ook altijd terecht bij een van onze vrijwilligers met een vraag.

Kom eens kijken of we iets voor je kunnen doen.....

Koffie/thee staan klaar

Samen een "bakkie"doen is gezelliger dan alleen thuis.

Creatieve middag

Eenmaal per 2 weken wordt geknutseld in de Watermolen. Aanvang van deze activiteit:: 13:30 uur. Voor de juiste data raadpleeg de agenda van het Oostrums Weekblad.

 

Computeren

Onder leiding van Joop Bus is er eveneens eenmaal in de 2 weken de mogelijkheid om te computeren. Ook hier geldt voor de juiste data: agenda van het Oostrums Weekblad.


Kienen

Er wordt eenmaal per maand onder leiding van Nelly van Soest en Nelly Linders gekiend in de Watermolen.

Open zondagen

Vanaf 27 mei is de Watermolen iedere 14 dagen van 14:00 - 16:00 uur geopend op zondagmiddag om "eenzamen", jong of oud, een mooie middag aan te bieden. Dit initiatief is in samenwerking met het Servicepunt Oostrum, Stichting D'n Oesterham, Dorpsraad, Zij-Actief en de Zonnebloem van start gegaan. Wat dit initiatief zo bijzonder maakt is dat een aantal verenigingen de verbinding met elkaar zijn aangegaan om dit samen op te pakken en te gaan uitvoeren. Het is geen KBO-gebeuren, maar een heel Dorps-gebeuren!

Breng gerust je kinderen en kleinkinderen mee. Ook mensen van buiten Oostrum zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Zie voor data de agenda van het Oostrums Weekblad.

 

 

 


Naar boven    Print deze pagina    Mail de webmaster     
Meerdaagse verwachtingen!
   
 
Webs.nl Inbound marketing