heide, zaterdag 26 Mei 2018

Nieuws

Actueel
LVH COURANT
Eigen website
Archief

Bezoek Heide
Het Dorp
Verenigingen/Organisaties
Bedrijven
Dorpsraad
Gebiedspanel
TIPS »
LVH COURANT
Woningbouw Heide
BS De Hei
Foto's van vroeger


Nieuwsblad voor venray en omgeving
Home > Nieuws > Eigen website << Terug naar vorige pagina
Een eigen website voor je vereniging!!

 

KLIK HIER VOOR HET INSCHRIJFFORMULIER !!

 

 

Inschrijfformulier @lle Verenigingen digit@@l

Geachte deelnemer @lle Verenigingen digit@@l,

Op 30 november jl werd de gezamenlijke website van de dorpen gelanceerd. Nu is een start gemaakt met de tweede fase en kunnen alle plaatselijke verenigingen, stichtingen en andere 'organisaties' zich aanmelden. De website is niet alleen toegankelijk voor officiële verenigingen, maar ook voor niet officiële verenigingen, zoals de buurtcomités, het zeskampcomité, de dartclub, etc. De enige voorwaarde is dat er één of twee personen optreden als contactpersoon.

Bijgevoegd treft u een inschrijfformulier aan waarmee u GRATIS deel kan gaan uitmaken van deze gezamenlijke website. In dit formulier kunt u kiezen tussen 2 pakketen waarbij wij het volgende onderscheid hebben gemaakt in de mogelijkheden.

 

Basis pakket : Wanneer u algemene informatie wilt presenteren over uw vereniging en niet veel tijd heeft voor het bijhouden van deze pagina’s is het wellicht voor u voldoende om te kiezen voor het basis pakket. Dit pakket biedt u de mogelijkheid om eenvoudig teksten en foto’s op uw

verenigingspagina’s toe te voegen en te onderhouden. Er is zelfs een eenvoudig te beheren

fotoalbum beschikbaar.

 

Professioneel pakket: Wanneer niet alleen de algemene informatie wilt presenteren over uw

vereniging maar ook de komende evenementen, laatste nieuws en stellingen aan uw bezoekers wilt voorleggen en tijd wilt steken in het onderhoud hiervan is het wellicht interessant om te kiezen voor het professioneel pakket. Met dit pakket heeft u de mogelijkheid om middels eenvoudige invulschermen evenementen en nieuws eenvoudig op uw website te publiceren of in het voren te plannen. Ook kunt u uw eigen fotoalbum beheren. Hierdoor ontstaat een actuele website die voor veel mensen zowel binnen de vereniging als daarbuiten als informatie medium dien voor de laatste ontwikkelingen binnen de organisatie.

Beide pakketten worden u gratis aangeboden door Stichting Dorpsradenoverleg Venray met behulp van een financiële ondersteuning van de Stichting CAI Venray.

Naast de 2 pakketten kunt u ook kiezen voor een eigen domeinnaam, met deze eigen domeinnaam kunt u bijvoorbeeld in de Internet Explorer intypen: http://www.vereniginguitvenray.nl/ en komt u rechtstreeks op de pagina vereniginguitvenray onder de dorpenvenray.nl website. Deze naam kunt u dan doorgeven aan de leden waardoor uw persoonlijke verenigingspagina eenvoudig te bereiken is.

 

 

Wij hopen ook uw enthousiasme te mogen verwelkomen op http://www.dorpenvenray.nl.

 

Stichting Dorpsradenoverleg VenrayNaar boven    Print deze pagina    Mail de webmaster     
 
Meerdaagse verwachtingen!
   
 
Webs.nl Inbound marketing