dorpsradenoverleg, woensdag 22 Mei 2019

DRO Venray
Contactgegevens
Colofon
Disclaimer
Evenementen totaal overzicht

Nieuws
Uitnodigingen & Notulen
Projecten
Dorpsraden »
Dorpsraad Castenray
Dorpsraad Heide
Dorpsraad Leunen
Dorpsraad Merselo
Dorpsraad Oirlo
Dorpsraad Oostrum
Dorpsraad Smakt & Holthees
Dorpsraad Veulen
Dorpsraad Vredepeel
Dorpsraad Ysselsteyn
Dorpsraad Blitterswijck
Dorpsraad Geijsteren
Dorpsraad Wanssum


Nieuwsblad voor venray en omgeving
Home > DRO Venray > Disclaimer << Terug naar vorige pagina
Disclaimer & Copyright

Disclaimer
De informatie op Dorpenvenray.nl komt tot stand onder verantwoordelijkheid van de DRO Venray. DRO Venray besteedt uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van Dorpenvenray.nl. Het is echter mogelijk dat de inhoud van deze site verouderd, incompleet en/of incorrect is. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. DRO Venray kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op Dorpenvenray.nl. Het is mogelijk dat via de internetsite van de DRO Venray toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. De DRO Venray kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina's.

Privacy
De DRO Venray hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van Dorpenvenray.nl. De gemeente is vanzelfsprekend ge´nteresseerd in de bezoekers van haar site, maar uw naam of dergelijke hoeven wij niet te weten. Informatie over bezoeken aan Dorpenvenray.nl worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit gebruikt ter identificatie van individuele personen. De ten behoeve van informatieverzoeken per e-mail verstrekte informatie, wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of reactie en daarna vernietigd.

Copyright
De DRO Venray behoudt zich het auteursrecht op de via de internetsite van de DRO Venray verstrekte informatie, inclusief beeldmerken, logos, fotomateriaal. Niets uit de teksten of grafische voorstellingen in de site van de DRO Venray mag zonder schriftelijke toestemming van de DRO Venray openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd. Gebruik van de informatie voor persoonlijke doeleinden is toegestaan. Citeren met bronvermelding.

 

 

 

 


Naar boven    Print deze pagina    Mail de webmaster     

Meerdaagse verwachtingen!
   
 
Webs.nl Inbound marketing