Noord-West, woensdag 22 Mei 2019

Nieuws
Actueel
Oproepen !!
Programma Den Hoender
Archief

De wijk
Bezoek Noord-West
Wijkplatform
Bedrijven
Gebiedspanel
TIPS »
JEUGDCARNAVAL
Programma Wijkgebouw Den Hoender
Wat is er te doen


Nieuwsblad voor venray en omgeving
Home > Nieuws > Oproepen !! << Terug naar vorige pagina

OPROEP !!!!

Wijkraad Noord-West heeft voor haar  werkgroep Woningbouw, Veiligheid, Verkeer en Verlichting (W3V) behoefte aan personen die zich wil inzetten voor de gemeenschap en evt. eenvoudig administratief werk wil doen.

Voelt u hier iets voor, neem dan contact op de voorzitter wijkraad noord-west ( Elly Keijsers  via  tel 512.995 ) of kom naar de wijkinloop avond op donderdag 7 november a.s. om 19.30 uur in wijkcentrum den Hoender  !

 


! ! ! ! !  OPROEP    ! ! ! ! ! ! !

 

De Werkgroep Jeugd en Activiteiten van de wijkraad Noord -West organiseert regelmatig activiteiten voor de jeugd van Venray Noord-West en de leerlingen van de basisschool De Toverbal.

 

Hebt u basisschoolkinderen die niet op de Toverbal zitten maar wel binnen de wijk wonen dan kunt u zich aanmelden via het volgende telefoonnummer 0478 510833 .

U komt dan op een lijst te staan van personen die direct worden geÔnformeerd als er iets nieuws wordt georganiseerd. Zij ontvangen dan persoonlijk dezelfde brief als alle kinderen die hem via de Toverbal ontvangen. 

Verder zijn ideeŽn/suggesties altijd welkom.

 

Voor aanmelding van uw kind of voor informatie voor uzelf als vrijwilliger bij activiteiten kunt u terecht bij: Ans Keijsers tel: 0478 510833


Naar boven    Print deze pagina    Mail de webmaster     
 
Meerdaagse verwachtingen!
   
 
Webs.nl Inbound marketing