ysselsteyn, maandag 22 April 2019

Nieuws
Actueel
Archief

Het Dorp
Bezoek Ysselsteyn
Verenigingen/Organisaties
Bedrijven
Dorpsraad/Dorpsforum
Gebiedspanel
TIPS »
Facebook
Wat is er te doen?
Dorpsraad/Dorpsforum
Twitter


Nieuwsblad voor venray en omgeving
Home > Nieuws > Actueel << Terug naar vorige pagina

Actueel

Bericht van de Werkgroep Voorzieningen
Uitgegeven: 19-11-2018

Geacht presidium,

met trots vinden jullie in de bijlagen het definitieve DAP Ysselsteyn welke we tijdens het aanstaande forum van 3 december 2018 aan de forumleden willen aanbieden en vragen wij om akkoord van het forum voor het DAP en de conclusies en aanbevelingen.Dit stuk is zojuist ook aangeboden aan Wilco vd Bas van de gemeente en er is een kleine kans dat hij nog op of aanmerkingen heeft welke we nog zouden willen verwerken.
Om te voorkomen dat het stuk te laat wordt aangeboden aan de forumleden lijkt het ons verstandig dat deze versie aan de forumleden wordt aangeboden. Mocht er toch nog een revisie komen kunnen we die uiterlijk maandag 26 november nog aanbieden.
 
Bij deze dus het verzoek om de stukken onder de forumleden te verdelen en tevens te verzoeken om eventuele vragen minimaal 2 dagen voor het forum per mail aan mij <stgjcypenningmeester@ziggo.nl>  te stellen, zodat we tijdens het forum deze vragen kunnen behandelen. We willen het stuk niet inhoudelijk behandelen, behalve de gestelde vragen en hooguit de hoofdlijnen en conclusies en aanbevelingen te behandelen. Er zijn per slot van rekening voldoende momenten geweest waar men zich heeft kunnen laten informeren en kans op vragen te stellen. Dit aub bij het versturen van de stukken duidelijk vermelden.
 
Werkgroep Voorzieningen

Bijlagen:Naar boven    Print deze pagina    Mail de webmaster     
 
Meerdaagse verwachtingen!
   
 
Webs.nl Inbound marketing