ysselsteyn, maandag 22 April 2019

Nieuws
Actueel
Archief

Het Dorp
Bezoek Ysselsteyn
Verenigingen/Organisaties
Bedrijven
Dorpsraad/Dorpsforum
Gebiedspanel
TIPS »
Facebook
Wat is er te doen?
Dorpsraad/Dorpsforum
Twitter


Nieuwsblad voor venray en omgeving
Home > Nieuws > Actueel << Terug naar vorige pagina

Actueel

APK-plak voor Willie Koonings
Uitgegeven: 04-10-2018

De Ald Prinse Kompeneej (APK) van De Pielhaas in Venray heeft unaniem besloten de APK-plak van het seizoen 2019 uit te reiken aan Willie Koonings uit Ysselsteyn. De plak wordt overhandigd op vrijdag 23 november tijdens het traditionele hazediner.

De onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoon of vereniging die zich op bijzondere wijze verdienstelijk heeft gemaakt voor de samenleving.

Willie Koonings heeft belangeloos enorm veel heeft betekend voor de samenleving, met name in zijn woonplaats Ysselsteyn. Voor SV Ysselsteyn was hij in de jaren 80 initiator van het stratentoernooi, ook was hij jeugdleider, jeugdtrainer en jeugdcoördinator bij de F-, E- en D-jeugd. Bij toneelvereniging Crescendo was hij voorzitter en de grote stimulator van diverse artistieke producties, zoals de Ysselsteynse revue ter ere van het 75-jarig bestaan in 1996 van het dorp.

Bij carnavalsvereniging de Piëlreus was hij onder meer jeugdvorst, vorst en prins in 2008 en jarenlang bestuurslid. Die ruime ervaring gebruikt hij nu in zijn voorzittersrol bij de Vorstenraod Rooy, waarvan hij eerder al bestuurslid/penningmeester was.

Hij was ook betrokken bij de oprichting en totstandkoming van 't Zorghuus in Ysselsteyn. Vanaf het begin is hij voorzitter van de Vrienden van 't Zorghuus. HIj was ook lid van Kiwanis en van het comité Ysselsteyn-Bonbruck. Hij is nu vicevoorzitter van het presidium dorpsforum en stond aan de wieg van de eerste organisatie van de Vastelaovesroetsj in Venray.
Naar boven    Print deze pagina    Mail de webmaster     
 
Meerdaagse verwachtingen!
   
 
Webs.nl Inbound marketing