leunen, zaterdag 25 November 2017

Nieuws
Actueel
Archief

Het Dorp
Bezoek Leunen
Verenigingen/Organisaties
Bedrijven
Dorpsraad
Gebiedspanel
TIPS »
Dorpsraad


Nieuwsblad voor venray en omgeving
Home > Nieuws > Actueel << Terug naar vorige pagina

Actueel

Extra vergadering dorpsraad Leunen

Op woensdag 6 juli zal de dorpsraad van Leunen een extra vergadering houden. De reguliere vergadering vangt aan om 19:00 uur en om 20:30 uur staan ontwikkelingen bij de Oude Melkfabriek op de agenda. Vergaderlocatie: Basisschool De Meent

Meer

NL doet actie Werkgroep Wandelpaden Leunen

Werkgroep Wandelpaden Leunen is deelnemer van NL doet. De werkgroep gaat op 11 en 12 maart aan de slag in de Leunse Paes met onderhoud aan de wandelpaden en het opruimen van zwerfafval. Op vrijdag 11 maart starten we om 09:00 uur bij de Baank. Op zaterdag 12 maart starten we om 09:00 uur bij de visvijver. Meer

Aktie Specsavers Steunt

Het project “Herinrichting dorpskern Leunen” is door de Stichting Specsavers Steunt genomineerd als 1 van de 3 projecten waarop in Venray de komende 3 weken gestemd kan worden.

Meer

UITNODIGING: Vindt U hulp vragen ook zo moeilijk?

Stichting “Samen” in Leunen wil dorpsgenoten behulpzaam zijn als het allemaal niet meer zo gemakkelijk gaat, het niet meer lukt om zelf de regie te houden of als de mantelzorger overbelast dreigt te raken.
Nu de wet maatschappelijke ondersteuning van kracht is, is het niet meer zo vanzelfsprekend om voor hulp aan te kloppen bij professionele hulpverleners. Alles is er op gericht om met hulp van familie, vrienden, buren en vrijwilligers zo lang mogelijk thuis je leven te leiden, ook als het wat minder goed gaat.
Meer

VACATURE: Bied jij Leunen een helpende hand?

Stichting “Samen” in Leunen zoekt vrijwilligers voor de in april op te starten dorpsdagbesteding in het nieuwe MFC “De Baank“. Elke maandag willen we ongeveer 10 a 12 (oud) dorpsgenoten en hun mantelzorgers ontzorgen en middels dagbesteding ondersteunen om zo lang mogelijk te kunnen blijven wonen en meedoen in de Leunse samenleving.
Meer

Overig nieuws...

Inloopavond GlasWeb Venray
Natuurwandelroute in de Leunse Paes
Blog burgerparticipatie
Ommetje Leunen Veltum op zondag 23 februari a.s.
Natuurwandelroute in de Leunse Paes
Kandidaten gezocht!
Natuurwandelroute in de Leunse Paes
Dankwoord
Ommetje Leunen Veltum op zondag 3 november a.s.
Ommetje Leunen Veltum op zondag 13 oktober a.s.


Naar boven    Print deze pagina    Mail de webmaster     
 
Meerdaagse verwachtingen!
   
 
Webs.nl Inbound marketing